promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea bikinire vetkőzött, majd azt is ledobta magáról – képek
Borítókép:  Vajna Tímea / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen a Karib-tengeren lazul Vajna Timi, aki nem elég, hogy szexi bikiniben mutatta meg magát, de utána a kádba is becsobbant, és erről fotó is készült.

Nagyon úgy néz ki, hogy Vajna Tímea végre teljesen ki tudja pihenni a tavalyi, több szempontból is rendkívül megterhelő évet, ugyanis az Instagramja alapján a világ talán legszebb helyeire jut el mostanában. A híresség nemrég többek között a gyönyörű Aspenben síelgetett, most pedig a mesés Karib-tengernél van, szóval minden adott, hogy egy jó időre feltöltődjön.

Vajna Timi látványosan jól érzi magát a francia fennhatóság alatt álló St. Barthsban, ugyanis lőtt magáról pár csábító, bikinis képet, majd az egészet megkoronázta azzal, hogy ledobta magáról a fürdőruhát, és befeküdt a kádba, ahol készült róla egy egészen művészi, fekete-fehér fotó is.

A poszt mellett megjelentek a szokásos reakciók is, hiszen volt, aki csorgó nyállal dicsérte Vajna Tímea kinézetét, és persze akadtak olyanok is, akik betámadták a sztárt. Páran azzal vádolták, hogy nem is szerette a 2019-ben elhunyt férjét, Andy Vajnát, hiszen túlzottan boldog életet él most, pedig Vajna Timi már legutóbb is elmondta, hogy mindig gondol régi szerelmére, és nagyon hiányzik neki.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képeket:


Kép: instagram.com/timeavajna Insta Story


Kép: instagram.com/timeavajna Insta Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás