promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norris a világ egyik legjóképűbb férfija?
Borítókép:  2008 CBS WORLDWIDE INC.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehetne arról egy vicc, hogy Chuck Norris elvehetné az összes férfi modell munkáját a világon, ha akarná.

Aki követi a világ híreit, az tudja jól, hogy egy elég érdekes eseménynek lehettünk szem és fültanúi Amerika jóvoltából, amikor Trump-párti tüntetők ostromolták meg az amerikai törvényhozás épületét múlt hét szerdán.

Donald Trump amerikai elnök aznap Washingtonban, röviddel a kongresszus két házának együttes ülése előtt egy tüntetésen elmondta, hogy soha nem fogja elismerni vereségét, illetve Joe Biden demokrata párti elnökjelölt győzelmét az elnökválasztáson.

Trump beszéde is közrejátszott abban, hogy tüntetők egy csoportja azután megostromolta a kongresszus épületét. Az erőszakos behatolás során öt ember életét vesztette.

Az elemzők a politikai részével foglalkoztak a dolgoknak, míg az internet nagyobbik része inkább azzal, hogy milyen hírességek lehettek ott a tömegben a tüntetésen. Az biztos, hogy a CBS kiszúrta Jon Schaffert, az Iced Earth gitárosát, de sok celebet inkább csak poénból hoztak fel a kommentelők, mint például Chuck Norrist.

Valóban volt ott egy személy, aki hasonlított a színészre, és sokan el is hitték, hogy ő az, ezért meglepő módon Norris menedzserének is meg kellett szólalnia az ügyben.

Ő elmondta, hogy bár van hasonlóság, de a színész a tüntetés alatt a családjával volt Texasban és hozzátette, hogy ne vicceljenek már az emberek, mert Chuck ennél ezerszer jóképűbb.

Kár, hogy a menedzser nem használta ki a ziccert, és a Norris-féle viccekre reagálva nem mondta azt, hogy a színész a világ legjóképűbb embere, és ha akarná, egy csettintésre vehetné el az összes férfi modell munkáját. Amúgy csak rá kell nézni a fotóra: Chuck tényleg jobban néz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás