promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola nem akar az Instán pucérkodni, és azt is elárulta, hogy miért
Borítókép:  Lola / via starity.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lola már sokakat megbabonázott a szépségével, de ő mégse akarja kihasználni a szexepiljét azért, hogy több követője legyen.

Az „Álomtánc”, „Hallja meg a világ” és többek között a „Mozdulj már” című slágerek előadója, Lola már gyerekkora óta énekel, és jelenleg is aktív, hiszen imád zenélni. Az évek alatt a tehetsége mellett csábító kinézetére is felfigyelt a közönség, ő viszont a rajongói igények ellenére sem akarja sokakhoz hasonló módon lájkokért „mutogatni magát”, és most a Liluland vendégeként azt is elmondta, hogy miért.

„Szeretek fürdőruhában lenni, van is rólam fürdőruhás kép, de nem nagyon rakom ki őket. Lehet, kicsit prűd vagyok, de elmentünk egy olyan irányba, hogy a lányok olyan képeket töltögetnek fel, amit a párjuknak kéne. És elgondolkodom azon, hogy mi jut annak a szerencsétlen pasinak otthon. Aztán valószínűleg már ő is egy más korosztály, fiatalabb nálam 10-15 évvel és nem érdekli, de szerintem ez egyáltalán nincs rendben. Hol marad a misztikum? Azért az tud nőies lenni. Nem kell mindenkinek bugyiban és melltartóban látnia, de tudom, hogy ebben nagymama vagyok és sokan azt mondják, hogy ez butaság és több követőm lenne, hogyha én is… de nem, nem megy”

– idézi Lolát a 24.

Az énekesnőnek igaza van abban, hogy vannak olyan emberek, hírességek, akik kifejezetten a megjelenésükre, szexuális kisugárzásukra építkeznek, és folyamatosan dögös fotókat rakosgatnak ki magukról, hogy megkaparintsák a követők figyelmét, meg persze így legyenek népszerűbbek. Ez a stratégia valószínűleg Lolának is beválna, de azért jó látni, hogy egyike azoknak, akik inkább a tehetségükre támaszkodnak – bár néha ő is tölt fel dögösebb képeket, amivel természetesen nincs is semmi gond.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás