promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesülhet a haldokló Jolika néni utolsó kívánsága?
Borítókép:  Jolika néni / via metropol.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tragikusan elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni súlyos betegséggel küzd, orvosa szerint pedig sajnos nem fog meggyógyulni, ezért most elárulta az utolsó kívánságát.

Tavaly május 3-án szörnyű hír rázta meg az országot, ugyanis kiderült, hogy 82 évesen elhunyt Szilágyi István. A Lópici Gáspárként elhíresült színészt állítólag saját fia, Péter verte halálra egy kalapáccsal, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit azóta is rengeteg szörnyűség éri, hiszen lakhatatlanná nyilvánították a házát, október óta szinte szünet nélkül kórházban van, ráadásul súlyos daganatos betegséget diagnosztizáltak nála – orvosa szerint már nem lehet megmenteni őt.

A haldokló Jolika néni most is kórházban fekszik, és utolsó kívánságaként azt szeretné mindennél jobban, ha valamilyen módon újra láthatná egyetlen fiát. Az első lépést már meg is tette ennek érdekében, ugyanis az ügyvédjével nemrég kérvényeztetett egy találkozót.

A Bors cikkéből még az is kiderült, hogy jelenleg csak az tartja Jolika néniben a lelket, hogy valaha még viszontláthatja gyermekét, Szilágyi Pétert. Arról viszont még nincs hír, hogy erre mekkora az esély, hiszen az ügy jelenleg is a nyomozati szakaszban tart, de lehet, hogy a szomorú körülmények lehetővé teszik majd a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás