Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesülhet a haldokló Jolika néni utolsó kívánsága?

Teljesülhet a haldokló Jolika néni utolsó kívánsága?

Színes

Teljesülhet a haldokló Jolika néni utolsó kívánsága?

Színes

Baranyecz János 14:14

A tragikusan elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni súlyos betegséggel küzd, orvosa szerint pedig sajnos nem fog meggyógyulni, ezért most elárulta az utolsó kívánságát.

Tavaly május 3-án szörnyű hír rázta meg az országot, ugyanis kiderült, hogy 82 évesen elhunyt Szilágyi István. A Lópici Gáspárként elhíresült színészt állítólag saját fia, Péter verte halálra egy kalapáccsal, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit azóta is rengeteg szörnyűség éri, hiszen lakhatatlanná nyilvánították a házát, október óta szinte szünet nélkül kórházban van, ráadásul súlyos daganatos betegséget diagnosztizáltak nála – orvosa szerint már nem lehet megmenteni őt.

A haldokló Jolika néni most is kórházban fekszik, és utolsó kívánságaként azt szeretné mindennél jobban, ha valamilyen módon újra láthatná egyetlen fiát. Az első lépést már meg is tette ennek érdekében, ugyanis az ügyvédjével nemrég kérvényeztetett egy találkozót.

A Bors cikkéből még az is kiderült, hogy jelenleg csak az tartja Jolika néniben a lelket, hogy valaha még viszontláthatja gyermekét, Szilágyi Pétert. Arról viszont még nincs hír, hogy erre mekkora az esély, hiszen az ügy jelenleg is a nyomozati szakaszban tart, de lehet, hogy a szomorú körülmények lehetővé teszik majd a dolgot.

Borítókép: Jolika néni / via metropol.hu