promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy részeg zaklatja Szilágyi István özvegyét
Borítókép:  Blikk/Zsolnai Péter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szilágyi István özvegyét, Jolika néni egy részeg, olykor őrjöngve ordibáló férfi zaklata. „Fogalmam sincs mi a baja, hiszen korábban jó volt a kapcsolatunk" – mondta Humenyánszky Jolán.

Nem csitulnak a kedélyek Szilágyi István özvegye, Jolika néni körül. A gyász mellett nemcsak a hatalmas tartozás okoz nehézséget és problémát számára, de egy, a környéken lakó és sokáig a család barátjának tartott férfi is. Korábban a férfi őrjöngve akart bejutni a házba, azért, hogy pénzt kérjen, akkor a biztonsági kamerákat felszerelő biztonsági járőrei és a rendőrség állította meg. De hiába a figyelmeztetések, a férfi nem áll le.

„Néhány napja sétálni indultunk, amikor az út túloldalán megjelent az a férfi. Ordított, hogy mindenkit kinyír. Fogalmam sincs mi a baja, hiszen korábban jó volt a kapcsolatunk. Végül ahogy kijöttünk a boltból és hazafelé indultunk, odarohant hozzánk és meg akarta ütni Gergőt, aki szerencsére fürge gyerek és el tudott hajolni. Végül szó szerint bemenekültünk a kapun és bezárkóztunk” – mesélte a Ripostnak Jolika néni.

Később a 15 éves kamaszfiú, Gergő, aki naponta látogatja a Szilágyi István özvegyét, kiment a kapuhoz, hogy megnézze itt van-e még a férfi. „Ahogy meglátta a fiút, visszafordult és beköpött a kerítésen” – tette hozzá Jolika néni. Reméli, hogy a rendőrség most már foglalkozik az esettel.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás