promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kifordult magából Szilágyi István özvegye
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Humenyánszky Joli néni és testvére, Sarolta hosszú évek óta nem tartják a kapcsolatot, Szilágyi István temetésén találkoztak újra.

Teljesen magába zárkózott Szilágyi özvegye. Joli néni már a rokonaival sem hajlandó tartani a kapcsolatot, senkinek sem vesz fel a telefont. Bár már évek óta nem beszéltek egymással, az idős asszony testvére, Sarolta elment a temetésre, és a napokban megpróbálta őt felhívni telefonon, de óriási vita kerekedett belőle.

„Korábban többször is próbáltam elérni Jolikát, de a telefonszám, amit egyszer megadott, sosem csöngött ki. Végül pár napja felhívott egy férfi, aki a testvérem mellett van, akkor beszélhettem Jolikával. Elmondtam neki, hogy aggódom érte, és hogy meséljen, mi van vele, hogy érzi magát, mik a tervei a házzal, amit korábban el akart adni, de a hirdetés lekerült az internetről. Nem rejtettem véka alá a véleményemet, elmondtam, mivel nem értek egyet, hogy mi nem tetszik, de álmomban sem gondoltam arra, hogy milyen lesz a reakciója. Kiabált velem, hogy hagyjam békén, ne keressem többet, nem is akar látni, és tudni sem akar rólam. Miután letettük a telefont, vártam egy kicsit, hogy mind a ketten lehiggadjunk, visszahívtam a számot, de már nem vették fel többet”

– fogalmazott Sarolta a Blikknek.

Joli néni testvére korábban úgy tervezte, hogy meglátogatja nővérét, de most úgy érzi, hogy nem látná őt szívesen. Az asszony úgy tudja, Jolika unokája hamarosan Magyarországra érkezik, és bár mindig nagyon szerette őt, szerinte a testvére őt se fogja beengedni.

„Nagyon megváltozott az elmúlt pár hónapban a nővérem, rá sem ismerek”

– kesergett Sarolta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás