promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló videó: őrjöngő férfi akart betörni Szilágyi özvegyéhez
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Humenyánszky Joli nénihez szerda este egy őrjöngő férfi akart betörni pénzszerzés céljából, amit a nemrég felszerelt biztonsági rendszer kamerája rögzített is.

Szilágyi István özvegyének nem elég a gyász, de folyamatosan újabb csapások érik. Nemrég például kiderült számára, hogy jelentős elmaradásuk van a víz- és csatornadíjjal, valamint a szemétszállítási díjjal, és a fizetési felszólítás mellé már egy végrehajtóval fenyegető levelet is kapott.

Joli néni házához korábban egy biztonsági kamerarenszert szereltek fel, hogy biztosítsák az idős asszony nyugalmát, és ennek a rendszernek hála időben elkapták azt az őrjöngő férfit, aki szerda este próbált betörni az özvegyasszony házába.

„Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről. Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt. Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, akkor nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam… De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom”

– nyilatkozott az eset után Joli néni a Ripostnak.

A férfi őrjöngését a biztonsági kamera rögzítette; a felvételt alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás