promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő közvetítésen trollkodott vejével Schwarzenegger – videó
Borítókép:  TOLGA AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha humorról van szó, Arnold Schwarzeneggernek nem kell a szomszédba mennie egy-két jól irányzott, néha kicsit csípős, megjegyzésért. Ezt Chris Pratt legutóbbi élő közvetítése is bizonyítja, ahol a terminátor Chris Evansnek hívta vejét. 

Egyre nagyobb divatját éli Instagramon, hogy a sztárok más hírességeket kapcsolnak be az úgynevezett live-ozás közben, ezzel mindkettőjük rajongótáborait be tudják csábítani egy-egy kötetlen beszélgetésre. 

Chris Pratt december 31-én egy jótékonysági élőzést indított, ahova apósát Arnold Schwarzeneggert is meghívta, aki szívesen vállalta a közreműködést, és rögtön egy ütős poénnal kezdett

„Ő a terminátor, Kalifornia volt kormányzója, az én apósom, a lányom nagypapája. Jobb, ha nem szúrom el a felkonfot, mert elpusztít"

– mutatta be a színészt Pratt.

Jött is rögtön a válasz.

„Helló, Chris Evans! Nem Chris Evans, bocsi. Elcsesztem rögtön az elején. Chris Prattet akartam mondani. Tényleg bocsi, tudnom kellett volna, hiszen te vagy a kedvenc vejem"

– szúrt oda egy kicsit Schwarzenegger. Persze ehhez tudni kell, hogy a Galaxis Örzői sztárja a volt kormányzó egyetlen veje, így nehéz lenne másik kedvencet találni. 

A fanok imádták az adok-kapok játékot, záporoztak a kommentek, és nyilván az adományok is. Ha szeretnéd te is visszanézni a jelentet, tekerj Chris videójánál, 1 óra 12 perc környékére. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás