promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan végre összecsap – előzetes
Borítókép:  Russian Film Group Corporation
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Viy 2 előzetese, ami az angolszász országokban The Iron Mask címmel fog debütálni.

Az orosz-kínai koprodukció a 2014-es Forbidden Empire (Viy) folytatása lesz. Ebben a részben a főkarakterünk, Jonathan Green (Jason Flemyng) Nagy Péter orosz cártól kap megbízást, hogy térképezze fel a Távol-Keletet. Az utazás során számos kalandban lesz része, ahol barátokkal, ellenségekkel, valamint különös teremtményekkel is találkozik majd.

Akiknek fekszik a fantasy-környezet, azok még a gagyibb megvalósításon is túl tudják szerintem tenni magukat. Azért még egyszer említsük meg, hogy egy orosz-kínai filmről van szó, amit ismét Oleg Stepchenko rendez.

Az itteni piacon úgy akarják népszerűsíteni a mozit, hogy belepakolták Arnold Schwarzeneggert és Jackie Chant, akik még sosem feszültek egymásnak egyetlen filmben sem. Ennek a történelmi pillanatnak is el kellett jönnie.

Szóval velük akarják eladni az alkotást, de nem lesznek szervesen a részei a filmnek. Ahogy elnézem az előzetest, egyetlen fontosabb közös jelenetük van, aztán már ott se vannak. Gondolom a kis rövid szerepért is szép summát vágtak zsebre.

A The Iron Maskben láthatjuk még Charles Dancet, valamint Rutger Hauert is, akinek ez volt az egyik utolsó szerepe.

A film premierje 2020. április 10-ére van kiírva. Szerintem a többség magára az alkotásra nem igazán lesz kíváncsi, inkább csak Schwarzenegger és Chan közös jelenetére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás