promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián is megemlékezett Jimmy halálának évfordulójáról, csak három nappal később
Borítókép:  Zámbó Krisztián / via ripost.hu (Markovics Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már húsz év telt el Zámbó Jimmy tragikus halála óta, fia, Krisztián pedig kicsit késve ugyan, de egy elég megható képet rakott ki édesapjáról.

Sokak számára megrázó volt, mikor 2001. január 2-án kiderült, hogy minden idők egyik legjobb magyar énekese, Zámbó Jimmy meghalt. A Királyként emlegetett sztár éppen a lőfegyverét mutogatta feleségének, mikor véletlenül fejbe lőtte magát, az életét pedig már nem sikerült megmenteni. Azóta is rengetegen gyászolják, és a szintén előadói pályára lépő legnagyobb fia, Krisztián is megemlékezett édesapja tragédiájáról – három nappal később, január 5-én.

Zámbó Krisztián kirakott egy képet, amin Jimmy szerepel, és annyit írt mellé szűkszavúan, hogy „Forever missyou”, vagyis „Örökké hiányzol”, ennél több pedig talán nem is kell ahhoz, hogy átérezzük a fájdalmát.

A kommentszekcióban nagyon sokan kifejezték együttérzésüket, hiszen tényleg a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja volt Zámbó Jimmy.

Krisztiánnak több idő kellett ahhoz, hogy képes legyen kirakni valamit édesapja haláláról, és ez érthető, hiszen a Borsnak elárulta, hogy minden évben nagyon nehezen éli meg ezt a napot:

„Minden pillanatát gyűlölöm annak a napnak. A visszaemlékezés is dühítő. Nem telik el úgy év, hogy ne törnének fel a rossz emlékek, a fájdalmak. Már csak azért sem, mert az emberek nem hagyják, hogy felejtsek, hogy beletörődjek édesapám elvesztésébe. Húsz év kellett ahhoz, hogy elfogadjam a történteket, ami nem volt könnyű, pláne, hogy minden alkalommal szembesítenek a múlttal. [...] Gyújtok egy gyertyát az emlékére, és várom, hogy teljen a nap. Ilyenkor még a telefonomat is ki szoktam kapcsolni. Igyekszem semmivel sem foglalkozni csak azzal, hogy mihamarabb véget érjen ez a rémálom.”

Itt lehet megtekinteni Zámbó Krisztián posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás