promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi elárulta a baba altatás eddig féltve őrzött titkát
Borítókép:  Tóth Gabi / via napidoktor.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kislánya, Hannaróza már több mint egy éves, de az anyukájának most sikerült rájönnie, hogyan tudja őt mindössze öt perc alatt elaltatni.

Tavaly decemberben lett egy esztendős Krausz Gábor és Tóth Gabi első közös gyermeke, Hannaróza, akit szülei próbálnak a legnagyobb boldogságban nevelni, de sajnos voltak nehezebb hetek, hónapok. A népszerű énekesnő eléggé megzuhant egy időben, illetve közösen vészelték át a hírhedt koronavírust is, de szerencsére már sokkal jobban vannak, ráadásul Tóth Gabi azt is elárulta, hogyan sikerül csodával határos módon mindössze öt perc alatt elaltatnia a picit.

„Amúgy rájöttem, hogy ha kb. 6-7 órát marad ébren, akkor elalszik 5 perc alatt... Bármit akarok, ha ő ébren szeretne maradni ennyi órát, akkor ébren fog maradni és csak magammal cseszek ki ha korábban próbálom elaltatni... Tegnap is 5 óra telt el csak a délutáni alvása és az esti elaltatós próbálkozásom között... Na Hanni becsülettel kitolta még azt az 1-2 órát... Aztán próbálsz nyugodt maradni egy óra altatás után, biztonságot, harmóniát sugározni, miközben megindul a forróság a gerinced vonalán, majd lever a víz... Ja... Aha... Tök könnyű... Se. Ma kipróbáltam, hogy nem »nyomom le« és hagyom, hogy elfáradjon a saját kis ritmusában... Amikor elkezdte tapizni a fülét, na akkor vittük fürdetni, vacsi, és 5 perc alatt elaludt.
Hihetetlenek ezek a kis drága lelkek... Nekem pedig mindig sikerélmény, ha ráhangolódhatok a kis ritmusára... Na szóval nekünk most ez bevált... Aztán ki tudja, mit hoz a holnap. Náluk sose lehet tudni. De ettől is olyan csodálatos! Na iszom egy pohár bort ennek örömére”

– írta közösségi oldalán Tóth Gabi.

Valószínűleg rengetegen fogják hasznosítani a híresség baba altatási módszerét, hiszen ez talán a nap egyik legfontosabb, és legkritikusabb része egy szülőnél. Ráadásul jó eséllyel még a szokásos hercehurca utáni könnyed borozgatás sem idegen sokak számára, szóval Tóth Gabi módszerét követve lehet, hogy az egész család számára könnyebb lesz az élet.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás