promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi drámai vallomása: „Üvöltve sírtam, hogy nem bírom tovább”
Borítókép:  Tóth Gabi / via hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Élete eddigi legnehezebb időszakán van túl Tóth Gabi, akinek egy 9 centis daganatot találtak a máján, a szülés után pedig teljesen összeomlott.

Tóth Gabit sokan egy igazán tehetséges, határozott emberként ismerték meg, aki mindig teljes őszinteséggel osztja meg véleményét a közönséggel, de most kiderült, hogy nemrég ő is komoly gondokkal küzdött és padlóra került. Tavaly decemberben jött világra Krausz Gáborral közös gyermeke, Hannaróza, az énekesnő pedig nagyon nehezen viselte a szülés utáni első heteket, hiszen nem tudott aludni, és összemosódtak számára a csupán szoptatásból és altatásból álló napok.

„Egy hónapos volt Hani, amikor teljesen összeomlottam. Üvöltve sírtam, hogy nem bírom tovább”

árulta el Tóth Gabi.

A híresség azóta már szerencsére összeszedte magát, és sokkal jobban van, a cuki Hannaróza pedig minden egyes nap bearanyozza az életét, ráadásul párjával is kiállták a rengeteg próbatételt, és közben igazán megerősödött a kapcsolatuk.

A baba születése nem várt „csodát” is eredményezett, ugyanis 10 évvel ezelőtt észrevettek Tóth Gabi máján egy 9 centis daganatot, ami hihetetlen módon szinte teljesen eltűnt a pici érkezése után pár hónappal. A sztár ezt betudta annak, hogy meggyógyította őt a gyerek, aki szerinte most is folyamatosan vigyáz rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás