Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Opitz Barbi melleit csak a világ legerősebb gombjai tudják kordában tartani – fotó

Opitz Barbi melleit csak a világ legerősebb gombjai tudják kordában tartani – fotó

Színes

Opitz Barbi melleit csak a világ legerősebb gombjai tudják kordában tartani – fotó

Színes

Baranyecz János 15:34

Szexi királynőként pózol Opitz Barbi a legújabb képén, amin megint brutális dekoltázst villantott, de mégis a felsőjén lévő gombok az igazi hősök.

Opitz Barbi mindössze 21 éves, de már rengeteg helyen láthattuk őt, hiszen feltűnt például a Sztárban sztárban, az Álarcos énekesben és az X-Faktorban is, amit 2016-ban megnyert. Mellette természetesen egy sikeres zenei karriert is felépített, de mostanában a tehetsége mellett a csábító megjelenése is eléggé foglalkoztatja az embereket, és ezzel valószínűleg a fiatal énekesnő is tisztában van.

Már megszokhattuk, hogy Opitz Barbi a rajongók legnagyobb örömére szinte mindig valamilyen dögös képet posztol magáról, és ez most is így van, hiszen egy trónon pózol királynőként, miközben méretes mellei csak két elképesztően erős, a fizikai törvényeit meghazudtoló gombnak köszönhetik, hogy nem buggyannak ki a csillogó ruhájából.

A figyelemfelkeltő fotó hatására annyi tüzes, illetve szívecskés hangulatjel jelent meg a kommentekben, hogy az egészen félelmetes. Ebből is látszik, hogy a követői egyenesen imádják Opitz Barbit, bár az nem teljesen biztos, hogy mindegyik képes lenne felidézni bármelyik slágerét, hiszen sokan csak azért érdeklődnek iránta, mert megtestesíti számukra az álomnőt.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi fent említett képét:

Borítókép: Opitz Barbi / via youtube.com/GoldRecord Hungary (screenshot)