promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus lakása hemzseg a szexjátékoktól
Borítókép:  Miley Cyrus / Kyle GRILLOT / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég érdekes dolgot árult el Miley Cyrus, ugyanis kiderült, hogy a lakása tele van szexjátékkal, ráadásul nem akárhogy használja őket.

A Hannah Montana című sorozatból ismert Miley Cyrus annak idején egy szende, kedves kislány volt, de egy hirtelen jött arculatváltás után szinte megvadult, és rengeteg botrányba keveredett. Sokat meztelenkedett, az alkoholt, illetve a drogokat sem vetette meg, így sikerült nagyon hamar elérnie, hogy a közönség végre felnőttként tekintsen rá, bár ennek megvolt az ára.

Az utóbbi időszakban úgy tűnt, hogy Miley Cyrus megtalálta a belső békéjét, és már tudja, hogy ki is ő valójában, ennek köszönhetően pedig meglepő őszinteséggel kezdett beszélni a dolgairól, legyen az akár a szexualitás témájú, vagy éppenséggel a lakásdekorálás.

„Szeretem a szexjátékokat. Magamnak veszem ezeket, de végül inkább dekorációnak használom őket. A szex és a belsőépítészet igazából kéz a kézben járnak”

árulta el Miley Cyrus.

A híresség arról is beszélt nemrég, hogy a járványidőszakban rengeteget szeretkezik FaceTime-on keresztül, szóval ennek tudatában egészen érthetővé válik, hogy miért van tele a lakása szexjátékokkal, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppenséggel mikor érkezik be egy olyan hívás, aminél azonnal szüksége lehet egy ilyen eszközre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás