promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus: „a házasság egy utolsó kísérlet volt arra, hogy megmentsem magamat”
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő kendőzetlenül beszél a Liam Hemsworth-szel való házasságáról, és a problémákról, amelyekkel akkoriban küzdött.

Nemrég jelent meg Cyrus legújabb, Plastic Hearts című albuma, amely heves tisztelgés a 80-as évek glam rockja előtt. A lemez kapcsán az énekesnő interjút adott a Rolling Stone-nak, amelyben elmondta, hogy a Liam Hemsworth-szel való házasságkötés 

„egy utolsó kísérlet volt arra, hogy megmentsem magamat”.

Cyrus a magazin januári címlapsztorija okán adott interjút, amelynek keretében felevenítette a 2018-ban tomboló kaliforniai erdőtüzet, amely sok más híresség házához hasonlóan az ő otthonát is elpusztította, majd egy hónappal később feleségül ment vőlegényéhez, Liam Hemsworth-höz.

„Bizonyos értelemben a tűz azt tette, amit én nem tehettem meg magamért – eltávolított attól, ami már nem szolgálta a célját.” 

– emlékezett vissza az énekesnő.

„Miközben fulladozol, hirtelen elérsz valami életmentő eszközt, és meg akarod menteni magadat. Azt hiszem, voltaképpen számomra a házasság is valami ilyesmit jelentett: egy utolsó kísérletet arra, hogy megmentsem magam.”

Cyrus és Hemsworth esküvőjük után nyolc hónappal, 2019 augusztusában jelentették be a válásukat.

Az esküvő előtti évben Cyrus kiadta a Younger Now című country-pop albumot, amely tele volt a szerelemről és a családi életmódról szóló szövegekkel. A lemez egyik vezető dala a Malibu című sláger volt, amely egy örömteli dal arról, hogy évek elteltével újra összetalálkoztak Hemsworth-szel.

Az énekesnő azonban elmondta a Rolling Stone-nak, hogy valójában közel sem volt olyan stabil és boldog, mint amilyennek az kívülről látszott.

„Háziasszonyt játszottam, ami akkor nagyon jó érzés volt" 

– mesélte.

„Pár évvel ezelőtt úgy tűnt, mintha egy tündérmesében élnék. Valójában azonban cseppet sem volt meseszerű ez az élet. Akkoriban sokat kísérleteztem a kábítószerekkel és az alkohollal, és a körülöttem lévő emberek köre is más volt, ami egy fenntarthatatlan állapotot eredményezett. Ez az egész pedig egyszerűen megakadályozott, hogy a lehető legteljesebben kihasználjam a lehetőségeimet és elérjem a céljaimat.”

„Sokan azt gondolják, hogy abban az időben, a Younger Now korszakban, teljesen tiszta voltam. A média szereti azt feltételezni, hogy a hajam az ép elmém referenciapontja. Ha hosszú és szőke, akkor minden rendben van. Ha viszont színes a hajam, vagy megnövesztem a hónaljszőrömet, akkor egy drogos vagyok"

Cyrus szerint ez a nőiességről kialakított képen és a nőkkel kapcsolatos sztereotip nézeteken alapszik. 

„Volt mellettem egy férfi. Egy házban éltem, és feleséget játszottam. De haver, el kell mondanom, hogy abban az időszakban annyira félre volt csúszva az életem, mint soha korábban, amikor az emberek megkérdőjelezték az épelméjűségemet.”

Az énekesnő azt is elmondta az interjúban, hogy jelenleg stabilabban áll a földön, mint évek óta bármikor. 

„Szabad vagyok, de felelősséget érzek. Sokkal komolyabban veszem a mentális és fizikai egészségemet, mint valaha."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás