promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Palik László olyan bejelentést tett, amire senki sem számított
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungaryben sosem könnyű az élet és a verseny; ez a 3. évad első Végjátéka előtt ismét bebizonyosodott, mivel Palik László váratlan bejelentést tett.

Gelencsér Tímeát továbbra sem láthattuk még az Exatlon Hungary 3. évadában, de ennek megvan az oka, amit nemrég maga az egykori szépségkirálynő árult el. Mondani sem kell, alaposan meglepte a műsor rajongóit, hiszen mindenki azt hitte, hogy már ő is rég kint van Dominikán.

De a verseny nélküle is zajlik, és pénteken elérkezünk a 3. széria első párbajához. Ehhez azonban a Bajnokoknak és a Kihívóknak meg kell vívniuk a Végjátékot, hogy kiderüljön, melyik csapatnak kell két versenyzőt párbajra küldenie.

Ám még mielőtt ez a gigászi küzdelem elkezdődött volna, Palik László olyan váratlan bejelentést tett, amire sem a versenyzők, sem a nézők nem számítottak. Nem is csoda, hogy nagy volt a megdöbbenés.

A Végjátékot végül a Bajnokok nyerték meg, így az már biztos, hogy egy Kihívó lesz az Exatlon Hungary 3. évadának első kiesője. Alább megnézhetitek, hogy Somhegyi Krisztián hogyan vezette győzelemre a piros csapatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás