Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hová tűnt Gelencsér Timi? Kiderült, miért nem látjuk az Exatlonban

Hová tűnt Gelencsér Timi? Kiderült, miért nem látjuk az Exatlonban

Színes

Hová tűnt Gelencsér Timi? Kiderült, miért nem látjuk az Exatlonban

Színes

Helmeczi Benjamin 10:10

Az Exatlon Hungary nézőinek feltűnt, hogy Gelencsér Tímea nincs a műsorban, pedig elvileg ő is kiutazott Dominikára. Most kiderült, miért nem látjuk a képernyőn.

Már javában tart az Exatlon Hungary 3. évada, ahol a versenyzők már az első napok alatt összeszoktak egymással; néhányan olyannyira, hogy éjszaka még össze is bújtak, emellett pedig Palik László sem mehetett el szó nélkül.

A verseny harmadik napján a Kihívók és a Bajnokok egy tüzes pályán mérkőztek meg egymással a Jokerért, ami ismét nagyon szoros volt, de végül a Bajnokok jöttek ki győztesen. A gigászi küzdelem után a műsorvezető elmondta, hogy most olyan történt az Exatlon Hungaryben, ami azelőtt soha. Hogy mi, azt az alábbi videóban mondja el.

Azonban a kérdés továbbra is adott, hogy hol van Gelencsér Tímea? Hiszen mindenki úgy tudta, hogy riporterként ő is visszatér az új évadban, ám mind ez idáig senki sem látta őt.

Akik azonban követik az egykori szépségkirálynő Instagramját, azok láthatták, hogy Timi nemrég egy posztban tudatta a követőivel, hogy még nincs Dominikán. Ugyanis közbe jött egy olyan forgatás, ami miatt még nem tudott kiutazni a stábbal, de elmondása szerint nemsokára csatlakozik hozzájuk.

Január 3-án, vasárnap este 22 órakor lesz látható a Best of Dancing with the Stars című különkiadás a TV2-n, amibe Tímea, mint az első széria győztese is szerepelni fog.

Hogy pontosan mikor láthatjuk először az Exatlon Hungaryben, azt egyelőre nem tudni.

Borítókép: TV2