Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: VV Gina elengedte magát, és meglovagolta VV Robit – videó

VV10: VV Gina elengedte magát, és meglovagolta VV Robit – videó

Színes

VV10: VV Gina elengedte magát, és meglovagolta VV Robit – videó

Színes

BTP 16:16

VV Gina nem tudja meddig maradhat a villában, így minden pillanatát ki akarja élvezni.

Eljött az a pillanat a Való Világ 10 történetében, amikor lányok párbajoztak egymással. A nézők úgy érezték, hogy VV Amanda már nem nagyon tud mutatni semmit, ezért erős többségük VV Mercit küldte vissza a játékba.

VV Amanda távozása nagyon megviselte a legjobb barátnőjét, VV Ginát, aki a lelki sokk után még a zöld kendőt is megkapta, vagyis neki kell majd mennie párbajozni a következő körben.

A nézők erősen fellázadtak, mert szerintük a szerkesztők igazságtalanul manipulálták a játékot azzal, hogy a bent lévők többsége védettséget kapott. Akadt olyan, aki nem akarta Ginára tenni a jelét, de nem volt más választása.

„Hangsúlyoztam, hogy nem szeretnék bulizni, és nem is bulizok, megiszok egy-kettőt aztán fekszek le. Jött a kiválasztás, megkaptam ezt a gyönyörű szép zöld kendőt. Na gyerekek én elmondom nektek a következő szitut. Úgy vagyok vele, hogy amíg itt vagyok bent a villában, minden percét megszeretném élni, mert nem tudni azt, hogy meddig vagyok”

- mondta VV Gina, akin látszott, hogy nehezebben oldódott fel, de aztán csak elengedte magát VV Robi szexi tánca közben. Aki nem tudná, a fiú profi chippendale, ezért erőlködtek annyira a többiek, hogy vegye le a lábáról Ginát. Mutatjuk, hogyan sikerült.

Borítókép: RTL Klub offical