promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: durván nekimentek a nézők az RTL Klubnak
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zajlik az élet a ValóVilág villájában: épp, hogy túl vagyunk a harmadik párbajon, máris kiválasztás. A probléma annyi, hogy hirtelen a társaság felére a védettséget jelentő lila kendő került, de senki nem tudja, miért. A nézők kiakadtak az RTL Klubra.

Az a helyzet, hogy zajlik az élet a ValóVilág villájában. Mit zajlik, zakatol, pörög. Hogy a paplan alatt olyan kielégítő-show megy, hogy azt egy veterán pornósztár is megirigyelné, az már szinte teljesen hétköznapi jelenség. Ahogy az is, hogy jónéhány lakó, eddigi teljesítménye alapján, bizony joggal nevezhetne egy bélgázeregető vilgábajnokságra. És akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy bizony vannak jelek, amelyek arra engednek következtetni, hogy a hancúrbjanok, VV Virág esetleg terhes.

De mire elménk szerteszét hullott darabjait összeszednénk, máris arra eszmélünk, hogy jön az újabb csavar, hiszen épp, hogy túl vagyunk a harmadik párbajon, máris kiválasztás. A kiválasztott pedig VV Gina. A helyzet azonban az, hogy 

VV Gina úgy lett kiválasztva, hogy a társaság felén ott volt a védettséget jelző lila kendő, de senki nem tudja, miért. A csatorna nem mondta el nézőknek, hogy mi is történt az előző órákban – írja a 24.hu.

Persze több se kellett a Valóvilág10 nézőinek, rögtön nekiestek az RTL Klubnak

  • „Meg van jatszva az egész ennyi lila kendő.. "
  • „Így belenyúltatok a játékba, nem is értem."
  • „Kedves RTL, hogy is van az, hogy a Renátó 4hetig nem kaphat vedettseget jelentő lila kendőt?" (Itt az illető arra utal, hogy Renátó a szekrényajtó letöréséért nem lehetne védett.)
  • „Nem akarjàtok renatonak oda adni a 36 milliot? Miez a belenyulás? Aza kis Paplan szàjú hogy örült."
  • „Jesszusom 5 emberen lila kendő van a 10 bol ?? Ez normális?"

Szóval ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásokkal mentek neki a nézők az RTL Klubnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás