promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián és párja elképesztő helyen tölti az ünnepeket
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan nem tudni hová utazott Berki Krisztián és párja, Mazsi. De annyi bizonyos, csodálatos helyen töltik az ünnepeket.

Néhány napja Berki Krisztián és párja, Mazsi a Liszt Ferenc Repülőtérről jelentkezett be az Instagramon. Mindössze az derült ki, hogy elhagyják az országot, hogy merre fele veszik az irányt, az nem derült ki – írja a Blikk.

„Bizonyára mindenki számára fontos, hogy Ő maga és szerettei is biztonságban legyenek..... Idén a legbiztonságosabb hely a reptér és az utazás...... hiszen alig van valaki..... így mi ezt csináljuk. Legyetek boldogok és vigyázzatok egymásra" – írta Berki.

Aztán egy halom kép kikerült a közösségi oldalakra, de azt továbbra sem tudni, merre pihennek Berkiék. A Velvet azonban felfigyelt Berki Renáta egyik Instagram-sztorijára, amelyben a következőket mondta a hölgy:

„két évvel ezelőtt, amikor itt voltunk, minden nap sírtam, és most is annyira hálás vagyok, hogy sikerült ide eljutnunk."

Ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet a Velvet, hogy a pár két évvel ezelőt Floridában, majd a Bahamákon pihent. Ebből értelemszerűen az következik, hogy Berki Kriszitán és felesége, a Bahamákon töltik az ünnepeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás