promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alföldi Róbertet megalázták, majd kizavarták egy pékségből – ez lett a vége
Borítókép:  Alföldi Róbert / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolog történt Alföldi Róberttel, ugyanis nem elég, hogy beszólogattak neki egy budapesti pékségben, de még el is küldték onnan.

A Jászai Mari-díjas színész és rendező, Alföldi Róbert elárulta, hogy nagyon szeret egy bizonyos kézműves pékségbe járni – mondhatni törzsvásárló –, de ma reggel olyan élményben volt része ezen a helyen, ami érthető módon nagyon kiakasztotta őt, hiszen sokak rémálmáról van szó, ami sajnos ebben az esetben eléggé elfajult.

Alföldi Róbert 5350 Ft-ért vásárolt a pékségben, és csak húszezressel tudott fizetni, az eladónak pedig ez nagyon nem tetszett. Komoly konfliktus alakult ki ebből, ami odáig fajult, hogy egy éppen várakozó férfi elkezdett durván beszólogatni a hírességnek, aki ezek után azt mondta, hogy inkább nem szeretne vásárolni – kifelé menet pedig az idegen tovább támadta, majd végül kizavarta őt a goromba megjegyzéseivel.

Annyira dühös és csalódott lett emiatt Alföldi Róbert, hogy nem sokkal utána meg is osztotta követőivel az egész történetet, és elmondta, hogy megérti az ünnepek miatti feszültséget, illetve ő is kezelhette volna jobban ezt a helyzetet, de az biztos, hogy többet nem megy vissza ebbe a pékségbe, mert megalázónak találja az egész incidenst.

Viszont a nap folyamán kicsit pozitív fordulatot vett a dolog, ugyanis a tulaj felhívta Alföldi Róbertet és elnézést kért az esetért Úgy néz ki, hogy ezzel lezárták az ügyet, bár valószínűleg egy bocsánatkérés nem lesz elég ahhoz, hogy a színész bármikor is ott vásároljon a közeljövőben.

Itt lehet elolvasni Alföldi Róbert szemszögéből a történetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás