promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdu Steve felpofozott egy kisfiút, miután az leköpte őt
Borítókép:  Hajdu Steve / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon kellemetlen dolog történt a Life TV műsorvezetőjével, Hajdu Steve-vel, ugyanis robogózás közben leköpte őt egy gyerek, aki végül hatalmas maflást kapott ezért.

Míg régen „bevett szokás” volt fizikai eszközökkel is nevelni a kölyköket, manapság már inkább az erőszakmentes, szofisztikált módszerek alkalmazását javasolják a szakértők, hiszen fennáll a veszélye annak, hogy a szülő egyetlen pofonnal akár olyan traumát is okozhat a gyermeknek, ami örökre benne ragad. De több évvel ezelőtt még más volt a világ, és ez Hajdu Steve történetéből is kiderül, mivel egy köpet miatt hatalmas pofont kevert le egy idegen kisiskolásnak.

„Én egyszer még robogóztam tizenöt évvel ezelőtt, a Margit hídon mentem, és egy iskolai busz volt – gondolom kirándulók voltak –, és így éreztem, hogy valami ide csapódik, megnéztem, nyál darab volt. Az ablakban láttam a kisfiút, aki így visszahúzza a fejét. Én leállítottam a buszt a Margit híd közepén, fölmentem, a tanár néni mutatta, hogy »ő volt az«. Odamentem, és egy olyan büdös nagy maflást levertem neki...”

– mesélte Hajdu Steve a Life TV Bréking című műsorában.

Holdampf Linda kifejezetten pozitív reakciójával ellentétben nem biztos, hogy mindenki egyet tud érteni azzal, amit a híresség az indulatainak engedve csinált, sőt, még valószínűleg ő is érezte utólag, hogy ez nem feltétlenül volt a legjobb megoldás, ezért most adásban kért bocsánatot az ismeretlen sráctól.

Itt lehet megtekinteni Hajdu Steve történetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás