promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi: „Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért”
Borítókép:  Tóth Andi / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi elárulta, hogy több tisztességtelen ajánlatot is kapott férfiaktól, illetve arról is szó esett, hogy vállalna-e meztelen fotózást.

A Sztárban sztár döntőse, Tóth Andi egyenesen megvadítja a közönséget a csábító megjelenésével, és természetesen a legújabb, bőrszerkós fotósorozata is megtette a hatását. Rengeteg dicséretet kapott, de sajnos az ilyenkor megszokott támadások sem maradtak el, ugyanis nem mindenkinek tetszik az énekesnő „magamutogatása” – viszont vannak olyanok is, akiket annyira feltüzel Tóth Andi, hogy akár még fizetnének is a kegyeiért.

„Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért, de előfordult az is, hogy egy futár tett tisztességtelen ajánlatot. A férfiak gyakran hiszik azt, hogy 1-2 merészebb fotó vagy megjelenés, ami nem mellesleg általában a munkámhoz kapcsolható, már felhívás keringőre. Elfelejtik, hogy egy nő a saját maga kedvéért is öltözködhet csinosan. Nem a férfiaknak akarok tetszeni, hanem saját magamnak”

– árulta el Tóth Andi a Borsnak.

Azt is elmondta a híresség, hogy fehérneműs, bikinis fotókat vállalna, de semmi pénzért nem vetkőzne le teljesen a kamerák előtt, mert az már nem ő lenne.

Tóth Andi próbál nem törődni a negatív kommentekkel, de azért van, hogy felkapja a vizet, főleg, mikor egyből elítélik őt a képei miatt, vagy azt hiszik, hogy pénzért bármire képes:

„Miért gondolják, hogy engem meg lehet vásárolni? Azért, mert néha kiteszek a közösségi oldalamra egy-egy szexibb fotót? Na és? Attól még nem vagyok útszéli!”

Itt lehet megnézni egy képet a fent említett fotósorozatból, amivel nagyon elégedett Tóth Andi, hiszen igazán dögösnek látja magát rajtuk és ezzel nincs egyedül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás