Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hajdú Péter megmentette szerelme életét

Hajdú Péter megmentette szerelme életét

Színes

Hajdú Péter megmentette szerelme életét

Színes

Baranyecz János 09:45

Majdnem szörnyű tragédiával végződött Hajdú Péterék szomorú esete, de sajnos így is felfoghatatlan veszteség érte őt és párját.

Az utóbbi időszakban több rossz és jó dolog is történt a népszerű tévéssel, Hajdú Péterrel, hiszen költségvetési csalás miatt elítélték őt és több millió forintot kell fizetnie, illetve az is kiderült, hogy összeházasodik szerelmével, Láng Eszterrel.

A pár most egy Blikknek adott interjúban elárulta, hogy nemrég rettenetes dolog történt, ugyanis egy balatoni utazás során elrepedt a várandós Eszter petevezetéke, emiatt pedig súlyos belső vérzése volt, azonnal műteni kellett és sajnos elveszítette a babát, miközben csupán órákon múlt az élete.

„Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség”

– mesélte Hajdú Péter szerelme.

Nehéz feldolgozni egy ilyen tragédiát, de próbálnak pozitívan tekinteni a jövőre, hiszen az orvosok megnyugtatták őket azzal, hogy mivel a petevezeték esetében egy páros szervről van szó, így továbbra is van rá esély, hogy Eszter később, a gyógyulás után újra teherbe essen.

Borítókép: Hajdú Péter és Láng Eszter / via ripost.hu