promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter megmentette szerelme életét
Borítókép:  Hajdú Péter és Láng Eszter / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majdnem szörnyű tragédiával végződött Hajdú Péterék szomorú esete, de sajnos így is felfoghatatlan veszteség érte őt és párját.

Az utóbbi időszakban több rossz és jó dolog is történt a népszerű tévéssel, Hajdú Péterrel, hiszen költségvetési csalás miatt elítélték őt és több millió forintot kell fizetnie, illetve az is kiderült, hogy összeházasodik szerelmével, Láng Eszterrel.

A pár most egy Blikknek adott interjúban elárulta, hogy nemrég rettenetes dolog történt, ugyanis egy balatoni utazás során elrepedt a várandós Eszter petevezetéke, emiatt pedig súlyos belső vérzése volt, azonnal műteni kellett és sajnos elveszítette a babát, miközben csupán órákon múlt az élete.

„Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség”

– mesélte Hajdú Péter szerelme.

Nehéz feldolgozni egy ilyen tragédiát, de próbálnak pozitívan tekinteni a jövőre, hiszen az orvosok megnyugtatták őket azzal, hogy mivel a petevezeték esetében egy páros szervről van szó, így továbbra is van rá esély, hogy Eszter később, a gyógyulás után újra teherbe essen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás