promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Renátó nem várt VV Frura, inkább könnyített magán – 18+ videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Fru még kibírja szex nélkül, de így nehezebb, hogy VV Renátó közeledik hozzá.

Jelenleg egyetlen pár van a VV10-ben, akiket már abszolút nem zavarnak a kamerák, ez pedig VV Dani és VV Virág. Először csak utóbbi igényelte nagyon a kielégülést, de nem rég a takaró alatt VV Dani is kapott egy kis extrát. A fiú hiába mondta azt anno, hogy nem akar szexelni a villában, megtört a jég.

Közben találkozhatunk olyanokkal is, mint VV Vivi, aki nem köntörfalazott, és megmondta, hogy ha a Nagy Testvér beküld neki egy vibrátort, akkor szívesen használni fogja.

VV Renátó rengetegszer beszélt arról, hogy hiányzik neki az önkielégítés, mivel egy nap háromszor vagy négyszer is magához nyúlt. VV Bálint adta neki az ötletet, hogy a vécében kellene ezt megoldani háttal a kamerának. Nos, ennek most jött el az ideje.

VV Fru és VV Amanda közben beszélgettek a szexről, és bár VV Renátó benne lenne, úgy néz ki Fru nem igazán akarná a kamerák előtt átadni magát a szenvedélyeknek.

Renétó a rakétakilövés után csak ennyit mondott:

„Ez egy négyes ikrek lett volna, lazán. Átnéztem rendesen a vécét, de azért figyeljetek oda. A nyomó, ahol lehúzod a vécét, minden-minden csupa… Patakokba… esküszöm!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás