Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Balázs: „Soha senkitől nem kértem pénzt és soha senkitől nem fogok pénzt kérni”

Sebestyén Balázs: „Soha senkitől nem kértem pénzt és soha senkitől nem fogok pénzt kérni”

Színes

Sebestyén Balázs: „Soha senkitől nem kértem pénzt és soha senkitől nem fogok pénzt kérni”

Színes

Baranyecz János 08:08

Nagyon kiakadt Sebestyén Balázs, ezért Facebookon készített egy videót, amiben fontos dologra figyelmezteti követőit.

Félelmetes tempóban terjednek Facebookon az olyan oldalak, amik különböző hírességek nevében kérnek különböző módszerekkel pénzt emberektől, miközben hatalmas hasznot ígérnek cserébe. Ezek nem valódiak, a mögöttük álló csalók pedig sajnos addig folytatják ezt a gonoszságot, amíg csak lehet. Most Sebestyén Balázsnak is muszáj volt felszólalnia ellenük, ugyanis ő is azok között van, akiknek a nevét felhasználták az ilyen online átverésekhez.

„Még mindig látom, hogy elképesztő sokan dőltök be azoknak az átveréseknek, amik ugye Facebookon terjednek és használnak különböző régebbi élő videókat akár tőlem, akár más hírességektől és egyre másra kapom azokat a felháborodott hangvételű leveleket, hogy az utolsó pár ezer forintotokat csaltam ki belőletek és adtátok oda nekem. Tudnotok kell, hogy ezeket az oldalakat nem én üzemeltetem, nincs közöm az ilyen típusú átverésekhez, soha senkitől nem kértem pénzt és soha senkitől nem fogok pénzt kérni, leginkább nem trükkös feladványok közepette”

– figyelmeztette követőit Sebestyén Balázs.

Ezeknek a magukat hivatalosnak hazudó oldalaknak csupán pár ezer követőjük van, és miután jelentik őket, majd törlésre kerülnek, szinte azonnal jön helyettük egy másik, így nagyon érdemes vigyázni velük.

A népszerű műsorvezető mindenkit arra kért, hogy legyenek gyanakvóak, ne fizessenek és ne adjanak meg semmilyen adatot, hiszen ő biztosan nem fog pénzt kérni senkitől – és valószínűleg más sztárok sem –, ezért sosem szabad elhinni az ehhez hasonló ajánlatokat Facebookon, erről pedig érdemes szólni másoknak is, nehogy pórul járjanak.

Itt lehet megtekinteni Sebestyén Balázs teljes videóját:

Borítókép: Sebestyén Balázs / via startlap.hu