promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győrfi Pál végre elmondta az igazságot
Borítókép:  Pesti Hírlap
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Pál volt a Király a Nicsak ki vagyok? - a rejtélyek színpadában, aki a leleplezés után elárulta, miért vállalta el a TV2 műsorában való szereplést.

Óriási leleplezéseket láthattunk a Nicsak ki vagyok? - a rejtélyek színpada harmadik adásában, amiben a Méhecske jutott tovább. Ezúttal is három versenyzőnek kellett felfednie magát: a Denevér Horváth Tomi, a Tévé Zsidró Tamás, a Király pedig Győrfi Pál volt.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője alaposan meglepte a sztárcsapatokat, hiszen olyannyira el tudta változtatni jellegzetes hangját, hogy senki sem ismerte fel. Győrfi elsőként a Meseautó című film főcímdalát, később pedig MC Hammer slágerét adta elő. A szóvivő nemrég a Ripost-nak árulta el, hogy miért vállalta el a szereplést.

„A nehéz, fegyelmet követelő időkben néha egy kis mosolyra is szükség van. Még a nyáron kaptam felkérést, hogy vállaljak szerepet a Nicsak, ki vagyok?” műsorban. Két okból mondtam igent. Egyrészt azért, hogy a fontos szabályok ismertetése mellett segítsek ebben a lemondásokkal, szorongással teli időszakban egy kis mosolyt is csalni az emberek arcára, hiszen már majdnem minden család érintett a járványban. Sokan megbetegedtek, vagy a megélhetésük került veszélybe, az egészségügyi dolgozók, köztük a mentősök pedig hősiesen küzdenek minden pillanatban. Hiszek benne, hogy a szabályok betartása mellett most a lelki egyensúlyunk megóvásával is az egészségünket szolgáljuk, ebben pedig a pozitív gondolkodás és egy kis derű is sokat segíthet. A második ok is fontos, a tízéves Ádám fiam nagy sakkozó és bíztam benne, hogy örülni fog a sakkfigurához hasonlító király szerepének. Így is történt”

- mesélte Győrfi Pál.

Alább pedig meghallgathatjátok, hogyan énekelt a szóvivő a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás