Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Utcát akartak elnevezni Ryan Reynoldsról, de ő visszautasította

Utcát akartak elnevezni Ryan Reynoldsról, de ő visszautasította

Színes

Utcát akartak elnevezni Ryan Reynoldsról, de ő visszautasította

Színes

Baranyecz János 10:10

Hatalmas megtiszteltetésben részesült a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds, hiszen róla akartak elnevezni egy utcát Vancouverben, de a színész nem kívánt élni a lehetőséggel, és azt is elárulta, hogy miért.

A 2016-os Deadpool óta számtalan ember kedvence Ryan Reynolds, hiszen nem elég, hogy jóképű, de még a humora is elképesztő, ráadásul általában elég szórakoztató filmeket hoz nekünk. A kanadai színészre nagyon büszke a hazája, ezért az egyik vancouveri adó különleges akcióra készült, hogy kifejezzék a híresség iránti szeretetüket – aztán jött Ryan Reynolds és beleköpött a levesbe.

A KiSS RADiO azt találta ki, hogy a rajongókkal közösen elintézik, hogy hivatalosan elnevezzenek egy utcát, vagy egy utat Ryan Reynoldsról. Már rengetegen aláírták a petíciót, mikor a világsztár nyilvánosan jelezte, hogy ugyan megtisztelő az ötlet, de semmiképp se szeretné, mivel nem akarja, hogy az emberek szájából olyan mondatok hangozzanak el, mint például a „nagyon beállt Ryan Reynolds” – hiszen a testvérei túlzottan jót mulatnának ezen.

A legtöbben persze egyből ugrottak volna egy ilyen lehetőségre, hiszen ennél nagyobb megtiszteltetés talán nem is érhet senkit, de úgy látszik, hogy Ryan Reynolds nem szeretne ekkora felhajtást. Bár az is benne van a pakliban, hogy esetleg nem érzi magát méltónak arra, hogy egy utcát nevezzenek el róla, és csupán egy poénnal próbálta leütni a dolgot. Mindenesetre tényleg büszkék lehetnek rá Kanadában, hiszen szinte mindenhol ismerik és kedvelik Ryan Reynoldsot, aki jelenleg is a Deadpool folytatásán dolgozik.

Borítókép: Ryan Reynolds / Noam Galai / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP