promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vicc: Jack Black az új Pókember
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jack Black magára öltötte Pókember jelmezét, és bebizonyította, hogy bármelyik Marvel-filmben megállná a helyét. Szuper is, vicces is, falra is tud mászni...mi kell még?

Jack Black már egy ideje tervezgeti a visszavonulását, és korábban tett is arra utalást, hogy a Jumanji következő része lenne számára az utolsó filmes munkája, ha elkészül.

Bár már vágyik a pihenésre, a 2018 decemberében létrehozott JablinskiGames nevet viselő YouTube-csatornáját továbbra sem akarja elengedni. A színész már számos vicces videót tett itt közzé, szeptemberben például úgy élvezte ki az utolsó nyárias napokat, hogy egy felfújható T-rex figurára próbált meg ráugrani, ami csak sokadjára sikerült neki.

Legutóbb pedig magára öltötte a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse, Pókember jelmezét, és abban produkálta magát. Bár Black korábban azt nyilatkozta, hogy legszívesebben a Fantasztikus Négyes Lényét játszaná el, ha szuperhősfilmben szerepelhetne, most bebizonyította, hogy hálószövőként is megállná a helyét. Igaz, ez a szerep nem újdonság a számára, hiszen játszotta már Pókembert Joel Gallen rövidflmjében, amiben Sam Raimi filmjét parodizálták ki.

Mind a 2002-es paródiát, mint az új produkcióját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás