promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Courteney Cox különleges videóval kedveskedett a Jóbarátok rajongóinak
Borítókép:  Courteney Cox / Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox azzal ünnepelte a hálaadást, hogy teljesítette a közönség egyik legnagyobb vágyát.

1994-ben indult, és egészen 2004-ig ment töretlen sikerrel a Jóbarátok című széria, ami a mai napig sokak kedvence, hiszen még mindig vicces, és helyenként megható, amit hosszú évekkel ezelőtt megálmodtak a készítők. Egy életre a nézők szívéhez nőttek a karakterek, és megmaradtak kellemes emlékként a sorozatban látott humoros szituációk, most pedig örülhetnek a rajongók, ugyanis nagy meglepetéssel készült az egyik főszereplő.

Courteney Cox alakította Monicát a Jóbarátokban, és az egyik 1998-as ikonikus epizódban pulykát húzott a fejére, majd azzal adott elő egy mókás kis táncolt – a színésznő most újra megtette ezt a hálaadás szellemében, miközben mindenkit megfenyegetett, hogy ne merjék többé elküldeni neki az ominózus részletet, mert már elege van belőle.

Persze, csak poénból akadt ki, hiszen utána kifejezetten vidáman elevenítette fel a híres jelenetet, miközben az alkotásból ismert „I'll Be There For You” című sláger szólt a háttérben. Látszik, hogy még mindig elemében van a világsztár, és ez jól fog jönni, ugyanis Matthew Perry elárulta, hogy hamarosan végre elkezdik forgatni a Jóbarátok különkiadását, szóval van miért izgulnunk.

Itt lehet megtekinteni Courteney Cox videóját:

Itt pedig az eredeti jelenetet a Jóbarátokból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás