promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney fejenként egymillió dollárt ajándékozott a barátainak
Borítókép:  George Clooney / Geoff Robins / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ocean's-széria sztárja, George Clooney nem felejtette el, hogy kik segítették őt a nehéz időkben, ezért hálából milliomossá tette őket.

Sokan a Vészhelyzet című sorozatban ismerték meg George Clooney-t, aki hamar igazi világsztárrá vált, hiszen Oscar-díjat kapott, Batman jelmezét is magára öltötte, rendezőként is bizonyította tehetségét és rengeteg ember szívét meghódította sármos megjelenésével. Szinte mindent elért, amit lehetett, és Hollywood egyik meghatározó arca lett, de hosszú, és rögös út vezetett idáig, ahol végig segítették őt hűséges cimborái – ő pedig örökké hálás lesz nekik, és ezt ki is fejezte egy felfoghatatlanul gáláns ajándékkal.

Nagyjából hét évvel ezelőtt határozta el George Clooney, hogy meglepi a legjobb barátait, akik körülbelül 35 éven keresztül támogatták őt azzal, hogy tartották benne a lelket, kölcsön adtak neki, és többek között azt is hagyták, hogy náluk aludjon, amikor szorult helyzetben volt. Nélkülük nem érhette volna el ezt a hatalmas sikert, ezért különleges dolgot talált ki számukra.

George Clooney összehívta mind a 14 embert, akik közel állnak hozzá, felemelt egy térképet, amin megmutatta, hogy milyen gyönyörű helyekre juthatott el miattuk, majd átnyújtott nekik fejenként egy minőségi bőröndöt, amiben 1 millió dollárnyi készpénz lapult.

A híresség úgy gondolta, hogy alapból is belerakná őket a végrendeletébe, de nem akart arra várni, míg elüti őt egy busz, így inkább odaadta nekik, amit szeretett volna. Azt viszont nem árulta el, hogy reagáltak a meghökkentő ajándékra, de az biztos, hogy egy igazán nagylelkű gesztus volt a részéről, hogy megosztotta velük a saját vagyonát – és ebből is látszik, hogy ő milyen ember valójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás