promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney egy epikus sci-fit ad nekünk karácsonyra – Az éjféli égbolt-előzetes
Borítókép:  George Clooney Az éjféli égbolt című filmben / via imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy igazán érdekes filmet készített George Clooney, amiben egy űrhajós csapat visszatérését próbálja meggátolni, mivel a Földön valami rejtélyes, globális katasztrófa történt.

George Clooney már többször is bebizonyította, hogy nemcsak színészként, hanem rendezőként is nagyot tud alkotni, elég csak a Good Night, and Good Luck, vagy A hatalom árnyékában című filmekre gondolnunk. Most hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis elvállalta a főszerepét, és rendezését is egy nagyszabású sci-finek, ami egy szörnyű, posztapokaliptikus világban játszódik.

Az éjféli égbolt egy sarkvidéki kutató (George Clooney) kétségbeesett próbálkozásairól szól, hogy valamilyen módon jelezze egy misszió űrhajósainak, nehogy visszajöjjenek a Földre, mivel amióta fent vannak, egy hatalmas, titokzatos csapás érte a bolygót, ami ennek hatására szinte élhetetlenné vált.

Ez eddig remekül hangzik, szóval bőven van benne potenciál, így jó eséllyel megkaphatjuk az év egyik legemlékezetesebb művét, ami a látvány mellett komoly érzelmeket is ki tud majd csikarni belőlünk. A forgatókönyvet Mark L. Smith (A visszatérő) írta Lily Brooks-Dalton könyve alapján, és George Clooney mellett Felicity Jones, illetve többek között Kyle Chandler is feltűnik majd a filmvásznon.

Az éjféli égbolt december 23-án érkezik Netflixre, itt lehet megtekinteni a magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás