promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyedül vezetett le egy szülést Rúzsa Magdi
Borítókép:  Rúzsa Magdi sajtófotó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Különleges és meglepő történetet osztott meg egy friss interjújában, az ország egyik legismertebb énekesnője, Rúzsa Magdi. A Megasztár harmadik szériájának győztese tinédzserként teljesen egyedül vezetett le egy szülést. 

Talán még emlékeznek páran Rúzsa Magdi televíziós debütálására. Akkor a TV2-n futó tehetségkutató castingjára érkezett, ahol az első kérdés az volt az énekesnő felé: mivel foglalkozik?! Magdi akkor elárulta, hogy nővérként látja el a betegeket egy szerb kórházban.

Azt viszont már senki sem tudta, hogy a Máté Péter-díjas előadó 19 évesen egyszer egyedül kellett hogy levezessen egy szülést. A sztár, a Blikknek adott interjújában azt mondta, szívesen találkozna azzal a kisfiúval, akinek segített a világra jönni. 

„Azt a kisfiút, akit a szerb karácsony estéjén teljesen egyedül én segítettem a világra… Őt tényleg megkeresném” 

– mondta az énekesnő, habár úgy gondolja, hogy ez nehezen sikerülhet. 

„Azt el tudom képzelni, hogy a magyar anyukák, akiknek bent voltam a szülésénél, ma tudják, hogy akkor én voltam mellettük, de azt nem hiszem, hogy ez a szerb família tudná, ki vagyok. Érdekelne, hogy mi lett a kisfiúból, aki most már nem is olyan kicsi, hiszen úgy 15-16 éves lehet”

– magyarázta Magdi, aki máig hatalmas élményként tekint vissza a kórházban töltött időszakra. 

Az énekesnő egyébként hamarosan készül kiadni első mesekönyvét is, így már a könyvespolcokon is találkozhatunk majd Rúzs Magdi nevével. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás