promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyedül vezetett le egy szülést Rúzsa Magdi
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Különleges és meglepő történetet osztott meg egy friss interjújában, az ország egyik legismertebb énekesnője, Rúzsa Magdi. A Megasztár harmadik szériájának győztese tinédzserként teljesen egyedül vezetett le egy szülést. 

Talán még emlékeznek páran Rúzsa Magdi televíziós debütálására. Akkor a TV2-n futó tehetségkutató castingjára érkezett, ahol az első kérdés az volt az énekesnő felé: mivel foglalkozik?! Magdi akkor elárulta, hogy nővérként látja el a betegeket egy szerb kórházban.

Azt viszont már senki sem tudta, hogy a Máté Péter-díjas előadó 19 évesen egyszer egyedül kellett hogy levezessen egy szülést. A sztár, a Blikknek adott interjújában azt mondta, szívesen találkozna azzal a kisfiúval, akinek segített a világra jönni. 

„Azt a kisfiút, akit a szerb karácsony estéjén teljesen egyedül én segítettem a világra… Őt tényleg megkeresném” 

– mondta az énekesnő, habár úgy gondolja, hogy ez nehezen sikerülhet. 

„Azt el tudom képzelni, hogy a magyar anyukák, akiknek bent voltam a szülésénél, ma tudják, hogy akkor én voltam mellettük, de azt nem hiszem, hogy ez a szerb família tudná, ki vagyok. Érdekelne, hogy mi lett a kisfiúból, aki most már nem is olyan kicsi, hiszen úgy 15-16 éves lehet”

– magyarázta Magdi, aki máig hatalmas élményként tekint vissza a kórházban töltött időszakra. 

Az énekesnő egyébként hamarosan készül kiadni első mesekönyvét is, így már a könyvespolcokon is találkozhatunk majd Rúzs Magdi nevével. 

Borítókép:  Rúzsa Magdi sajtófotó
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás