promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért fakadt sírva lánya születésnapján Jason Momoa
Borítókép:  IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoa nemrég a Men's Health férfi magazinnak adott interjút, ahol arról mesélt, hogy mennyire retteg attól a gondolattól, hogy kislánya hamarosan randizni kezd. 

Noha a színész tudja, hogy ez elkerülhetetlen, mégis már előre félti lányát a férfiaktól. Elárulta, hogy ő az a fajta apuka, aki nehezen fogja kezelni a helyzetet, ellentétben feleségével. A sztár azt is elmondta, hogy mitől tudna csak igazán megnyugodni.

„Biztos, hogy nem fogom jól csinálni. Gyűlölni fogom, amikor hazahoz néhány... rosszfiút. Azt fogom mondani, hogy ha talál egy olyan pasit, aki jobban gondoskodik róla, mint én a feleségemről, Lisáról, akkor minden ok, hajrá”

– mondta Momoa.

A világsztár bevallotta, hogy a 13 éves Lola születésnapján emiatt zokogásban tőrt ki, úgyhogy még időbe telik neki, amíg feldolgozza, hogy lánya hamarosan nővé érik. 

A DC univerzum Aquaman-je az interjúban mesélt az elmúlt hónapokról is, és arról, hogy családja, hogyan viselte a karantén-időszakot. Szerinte az összezártság jót tett a kapcsolatuknak egymással, még összetartóbbak és kiegyensúlyozottabbak lettek a koronavírus alatt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás