promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo félmeztelenül háborog, mert a kijárási tilalom miatt nem tud csajozni
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo megint az Instagram-on panaszkodik és háborog a kijárási tilalom miatt, de azért megmutatta, hogy milyen melleket csináltatott magának az egyik barátnője.

Bárcsak mindenkinek olyan kevés problémája lenne az életben, mint Pumped Gabónak, aki folyamatosan az új kormányintézkedések miatt, többek között a kijárási tilalom miatt panaszkodik. Az ország „Gyúró Gyurija” legutóbb azért érezte szükségét, hogy az Instagramra posztoljon, mert nehezen viseli, hogy bezártak a konditermek.

Gabo nemrég egy újabb bejegyzéssel örvendeztette meg a követőit, amihez ugyancsak mélyenszántó gondolatokat mellékelt. A celeb ezúttal azon háborog, hogy este 8 óra után senki sem mehet sehova, és ez mennyire megnehezíti neki a csajozást. A félmeztelen képe mellé pedig kiposztolta az egyik barátnője új cicijét is, akit elmondása szerint azért látogatott meg a plasztikai műtétje után, hogy megnézze, hogy van.

„A minap történt velem egy sztori. Meglátogattam egy kedves barátnőmet késő délután. Szegényke lábadozott, kórházban volt, műtötték. A meglévő 500asokat cserélték neki 830asokra (3. kép) átmentem megnézni hogy minden rendben-e vele. ..aztán elszundítottam véletlenül. Valamicskével 20:00 után ébredtem meg. Nos, vagyunk olyan jóban hogy nem zavart haza, de mi lett volna ha haza zavar ?? Én nem puncsolok senkinek. Mit mondok a rendőrnek?? Hiba a rendszerben???”

– fakadt ki Gabo, aki rögtön egy másik sztorival folytatta.

„Egy másik barátnőmnek írtam aki nem annyira közeli, viszont a közelben lakott, hogyha kutyát sétáltat, esetleg sétáltassuk el a roiniig (èjjelnappali) hogy a gyúrós reggelimet meg tudjam venni, de ő nem írt vissza azonnal, szerintem bepalizott, és a roni is zárva volt... borzasztó. Legalább akinek van töke elmenni a roniig, annak legyen már nyitva. Nem ??”

– olvasható a celeb Instagramján.

Mindezek után Gabo azt taglalja, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan lehetne megoldani a csajozást, majd rögtön felmerül nála egy újabb probléma, hogy mi van akkor, ha a „Tinder-meglepetés” végül mégsem olyan, mint a képeken. De Gabo hamar meg is válaszolja magának ezt az igen létfontosságú kérdést:

„Egy hete tart ez a cucc. Semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt... olyankor kinek van kedve ?? Két opció, áthívod, átmész. Be kell vállalni. A pandemicnek köszönhetően csak instán lehet udvarolni, meg a lépcsőházban, ha megtiszteled és lemész érte. És ha nem jött annyira be??? Nem olyan mint a képeken?? kerülgetés másnap reggelig. Ilyenkor opcionális az ex. Az őszi seasonal depression, kijárási tilalom, jelenlegi bizonytalan helyzet egyenes út az exekhez. Tarts ki stepsister, jobbat érdemelsz nála!”

Pumped Gabo mondatait szöveghűen idéztük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás