promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Balázs Fecó, válságos állapotban van
Borítókép:  Balázs Fecó / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Retro Rádió népszerű műsorvezetője, Várkonyi Attila közölte a szomorú hírt, hogy Balázs Fecónak be kellett mennie a kórházba, és sajnos nagyon nincs jól.

Az „Érints meg”, „Évszakok”, és többek között a „Maradj velem” című örökérvényű slágerek legendás előadója, Balázs Fecó kórházba került, és rendkívül súlyos állapotban van. A Blikk írja, hogy a Retro Rádióból ismert Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique jelentette be az elkeserítő hírt – persze a zenész családjának beleegyezésével –, hogy tudassa a rajongókkal kedvencük hogylétét.

Az még nem derült ki, hogy Balázs Fecó esetében is a hírhedt koronavírusról, vagy másról van szó, de a rádiós műsorvezető azt kérte az emberektől, hogy gondoljunk most az énekesre, hiszen nagy szüksége van a támogatásunkra.

Balázs Fecót még 2016-ban kellett megműteni a szívritmuszavara miatt, amit hosszú lábadozás követett. Eléggé megviselte őt a világjárvány miatt kialakult helyzet, de az utóbbi időben a körülményekhez képest állítólag kifejezetten jól volt, rengeteg tervet dédelgetett, és még a raktárkoncert-sorozat keretein belül is fellépett a közönség legnagyobb örömére.

Több információnk sajnos nincs az állapotáról, de az biztos, hogy sokan reménykednek a mihamarabbi felépülésében, hiszen a hazai zenei élet egyik meghatározó alakjáról van szó.

Frissítés: sajnos kiderült, hogy Balázs Fecó is elkapta a vírust, lejjebb olvasható DJ Dominique bejegyzése.

„Barátaim! Sajnos nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról. Ő is elkapta a vírust és jelenleg egy nagyon jól felszerelt intenzív osztályon fekszik. Fecó nincs túl jól... A család felhatalmazására osztom ezt meg Veletek és egyben kérek is Mindenkit, hogy egy imával, egy szép gondolattal segítsük a távolból Fecó gyógyulását. Azt tudjuk, hogy az orvosai mindent megtesznek”

– osztotta meg követőivel a lemezlovas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás