Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Baukó Éva a melleivel ösztönöz minket szeretkezésre

Baukó Éva a melleivel ösztönöz minket szeretkezésre

Színes

Baukó Éva a melleivel ösztönöz minket szeretkezésre

Színes

BTP 04:40

Szerinte a kijárási korlátozást olvasással, filmezéssel, szexeléssel kell túlélni.

Nagyon beindult a koronavírus második hulláma, szóval a kormánynak muszáj volt újabb szigorító intézkedéseket bevezetnie. Ezek között, ami gyakorlatilag mindenkit érint, az a kijárási tilalom, tehát este 20-tól hajnali 5-ig csak akkor lehet elhagyni a lakhelyünket, ha munkába megyünk, vagy onnan jövünk. Kiskapuként ott van a kutyasétáltatás, mert 500 méteren belül levihetjük a kedvencünket este 20 után is.

Persze, amúgy sincs lehetőség szórakozásra, mivel az éttermek, mozik, színházak, de még a könyvtárak és a fitnesztermek is bezártak. Baukó Éva is az utolsó éttermi képet osztotta meg a közösségi oldalán, persze a lájkok miatt úgy, hogy a dekoltázsa legyen előtérben.

Az egykori villalakó egy kis ösztönzést is írt a képhez, mert szerinte mindenki fel tudja találni magát otthon, aki akarja. Szóval legyen odahaza olvasás, filmezés, szex, ami még edzésnek is betudható. Éva reméli, hogy a 2021 már egy szebb jövőt ígér.

„Sem edzőterem, sem étterem nem lesz nyitva legalább egy hónapig, de hasznosan fogom tölteni az időt, ugyanis az élet nem áll meg! 2021 egy szebb jövőt ígér, nagyon reméljük. Addig is kitartást: olvassatok, fimezzetek, eddzetek otthon, szexeljetek”

– írta Éva a követőinek.

Borítókép: Baukó Éva Facebook

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria