promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Harry Potter sztárja nagyon cuki képpel csatlakozott az Instagramhoz
Borítókép:  Emma Watson, Rupert Grint és Daniel Radcliffe / 1492 Pictures / Heyday Films / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy több év után, de végre beadta a derekát a Harry Potter-filmek egyik legnépszerűbb színésze, aki most regisztrált az Instagramra, ráadásul nem akármilyen lett az első posztja.

Vannak olyan hírességek, akik nem igazán követik a trendeket, így például Instagram-fiókjuk sincs, de egy idő után szinte biztos, hogy mindenkit bekebelez a dolog, hiszen az ilyen platformoknak köszönhetően könnyedén kommunikálhatnak a közönséggel, és dokumentálhatják életüket a rajongók legnagyobb örömére – most a Harry Potter-széria Ron Weasley-je döntött úgy, hogy csatlakozik az Instához.

„Hé Instagram.... csupán tíz évet késtem, de itt vagyok. Grint a Gramon! Most bemutatom nektek Wednesday G. Grintet. Vigyázzatok magatokra, Rupert”

– üdvözölte az embereket Rupert Grint.

A fiatal sztár tudja, hogy mi kell a népnek, hiszen a legelső bejegyzésén a május elején született kislányával szerepel, akit eddig nagy erőkkel rejtegettek a világ elől szerelmével, Georgia Groome-mal. A siker alapján úgy tűnik, hogy rengetegen várták már az Instagramra Rupert Grintet, hiszen mindössze egy nap alatt közel 3 millió követője lett, illetve a fotóját is 2,5 millióan kedvelték.

Külön öröm lehet a Harry Potter-fanatikusoknak, hogy maga Draco Malfoy, azaz Tom Felton is köszöntötte kommentben egykori színésztársát, ami azért is érdekes, mert a filmbeli karaktereik szinte végig gyűlölték egymást.

Itt lehet megnézni Rupert Grint első, cuki posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás