promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét nagypapa lett Kökény Attila, aki már meg is mutatta a cuki unokáját
Borítókép:  Kökény Attila / via sztarlimonade.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírt osztott meg a világgal Kökény Attila, hiszen megszületett második unokája, aki ráadásul nem akármilyen nevet kapott.

A „Nincs semmi másom”, „Rád gondolok” és többek között az „Utcazenész” című slágerek előadója, Kökény Attila mostanában a TV2 Sztárban sztár című műsorának zsűritagjaként volt látható, és a vasárnap esti döntő alatt is több emlékezetes pillanatot köszönhettünk neki. Kiderült, hogy aznap este nem csupán a versenyen járt az esze, hiszen családi izgalmak is folytak a háttérben.

Kökény Attila elárulta, hogy a Sztárban sztár fináléja alatt a fia, és menye is a kórházban tartózkodott, ma pedig hatalmas örömmel osztotta meg a világgal, hogy megszületett második unokája, aki trónörököshöz méltó módon a Kökény Attila nevet kapta.

A népszerű énekes persze rögtön a tejfakasztó bulira és az ünneplésre gondolt, hiszen ő is nagyon várta már a pici érkezését, aki 3100 grammal, és 53 centisen jött világra, és a kiposztolt, igazán cuki képek alapján szerencsére remek egészségnek örvend, szóval tényleg van okuk a boldogságra, mivel új taggal bővült a család:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás