promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cellába zárják Berki Krisztiánt

Cellába zárják Berki Krisztiánt

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

November 9-én, hétfőn késő este elindul a Viasat6 vadonatúj műsora, a Celebcella, amiben négy hazai hírességet fognak 120 órára bezárni.

Igazi újdonságként érkezik a Celebs In Solitary hazai verziója, a Celebcella, amely egy valódi anti-social kísérlet. A vadonatúj realityben hírességek mutatják be, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, egy steril környezetbe zárva – információ, telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül –, és hogy mindez, mit hoz ki belőlük.

Négy celeb négy különböző konténerbe költözik be 5 napra, de az, hogy meddig maradnak bent, csak rajtuk áll: a piros gomb megnyomásával ugyanis hamarabb kiszabadulhatnak a zárt ajtók mögül, de akkor a játék számukra véget ér. A cellákba nem szűrődik be természetes fény, így a játékosok elvesztik időérzéküket, ráadásul senkivel nem beszélhetnek a kihívás alatt, mindössze három személyes tárgyat bevihetnek magukkal, ami segíthet elütni az időt.

A valóságshow első hetében Berki Krisztián, Lakatos Márk, Megyeri Csilla és Molnár Nini, míg a második héten Eke Angéla, Farkas Alexa, Henry Kettner és Mischinger Péter feszegetik majd önmaguk határait. A műsorvezető, Papp Gergő, társa pedig a pszichológus szakértő, Skultéti-Szabó Katalin lesz.

„15 éve várja egy ország, hogy be legyek zárva, úgyhogy ideje volt kipróbálni. Így megúsztam Mazsi születésnapját, ugyanis pont a forgatás alatt volt. Nőnapra sportautót ka­pott, ezért inkább most gyorsan bementem a cellámba, és spóroltam egy kicsit. Viccet félretéve, szeretem fe­szegetni a határaimat, kíváncsi voltam, hogyan reagálok a teljes be­zártságra, főleg ak­kor, ha sok nullás fizetség is jár ér­te”

- nyilatkozta nemrég Berki a Borsnak.

Borítókép:  Ripost

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás