promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic megmutatta, hogyan telik egy napja Budapesten – videó
Borítókép:  Gabriela Spanic / TV2 (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Stars versenyzője, Gabriela Spanic beengedett egy kamerát az otthonába, hogy egy egész napon keresztül láthassuk, milyen is az élete Magyarországon.

Pár hete hatalmasat robbant a hír, hogy a TV2-n futó Dancing with the Stars című táncos műsorban a Paula és Paulina világsztárja, Gabriela Spanic is szerepelni fog. A színésznő szerencsére beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és minden héten rengetegen kapcsolnak a csatornára, hogy láthassák a produkcióját – így nem csoda, hogy a híresség most egy igazán különleges ajándékkal készült a rajongóknak.

Gabriela Spanic jelenleg Budapesten él, és egy érdekes kis videóban megmutatta nekünk, hogyan is telik nálunk egy átlagos napja, miközben persze ezerrel készül a Dancing with the Stars következő adására.

Beavatott minket a venezuelai konyha rejtelmeibe egy hústekerccsel, adott pár egészségügyi és szépségápolási tippet, megmutatta, hogy még ugrókötelet is rejt a táskája, illetve egy próbára is elkísérhettük őt. Ezek alapján elég aktívan él nálunk Gabriela Spanic, ráadásul a reggelt egy jó kis masszázzsal kezdte, hiszen elég megterhelő a Dancing with the Stars, és vigyázni akar magára.

Itt lehet megtekinteni a fent említett felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás