promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világhírű mexikói sorozatsztárral erősít a TV2 új táncos showműsora
Borítókép:  a Dancing with the Stars – Mindenki táncol showműsor logója. Forrás: tv2.hu.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár című műsorban jelentették be, hogy ki lesznek a TV2 új műsorának, a Dancing with the Stars-nak a versenyzői.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sztárban sztár harmadik adásában lehullt a lepel arról, hogy ki lesznek a Dancing with the Stars műsorvezetői:

a TV2 vezetősége elcsábította az RTL Klubtól Lékai-Kiss Ramónát, aki Stohl Andrásnak lesz a társa.

Természetesen azt is bejelentették, hogy kik lesznek a táncos showműsor versenyzői.

A legnagyobb név, a Magyarországon is népszerű szappanopera, a Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic, akinek Andrei Mangra lesz a partnere.

Rajta kívül a következő sztárok vesznek részt a műsorban: 

Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra.

A verseny hétről hétre követi a hírességek újabb, lehengerlő produkcióit. A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. A táncospárokra az élő show alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat. A versenyzőknek azonban nemcsak a képernyő előtt ülőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is:

  • Ördög Nóra, Magyarország legértékesebb médiaszemélyisége, az év műsorvezetője díj többszörös nyertese, aki korábban maga is versenytáncolt;
  • Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus;
  • Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező;
  • Schiffer Miklós: a stílus és az elegancia magyarországi nagykövete, nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás