promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marge: „Olyan fájdalmaim vannak, amik azonosítatlanok voltak eddig”
Borítókép:  Minden Ami Hallás
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marge nemrég Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Az énekesnő állítása szerint, eddig sosem tapasztalt fájdalmakkal küzd, de nem ez a legrosszabb. 

A zenészvilágból is sok ember elkapta a koronavírust. Valaki kevésbé, de van, aki pokoli fájdalmakkal és nehézségekkel küzd a betegség ideje alatt. 

Marge közösségi-oldalán, a tőle megszokott őszinteséggel mesél érzéseiről, mitöbb, felmerült az is, hogy „koronanaplót” fog vezetni, hogy mégtöbb emberrel megoszthassa tapasztalatait. 

„Minden aspektusa nagyon megterhelő a covidnak. Olyan fájdalmak, amik azonosítatlanok voltak eddig. Ismeretlenül hat minden érzékszervre. A láz is delerium szerű. A legnehezebb mégis a szégyenérzet, a félelem, a bűntudat, a pánik”

– posztolta oldalára.

Sajnos a negatív teszteket és a tünetmentességet, tünetek és pozitív tesztek követték. Minden aspektusa nagyon...

Közzétette: MARGE – 2020. november 5., csütörtök

Az énekesnő két gyermek anyukája, akiket valószínűleg kellően óv a fertőzés veszélyétől. Polgári nevén Batta Zsuzsanna egyébként nemrég éppen arról beszélt, hogy ezentúl nem fog fotókat posztolni gyerekeiről, amit azóta is betart.

„A gyermekvédelem hiánya miatt úgy döntöttem, hogy »kicsekkolunk« mint család. A gyerekek arcát mostantól csakis mi láthatjuk. Borzalmas, ami történik. Sok fiatal követőm van, egyelőre keresem a szavakat, hogyan is fejezzem ki úgy magam, hogy mindenki világát óvjam. Azonban semmiképpen nem szeretnék csendben elmenni a történtek mellett. Ne reklámozz gyerekkel! Nincs az a pénz… a magyar büntetőjognak ugyanis 24 forintot ér, a megszámlálhatatlan, a megfizethetetlen...”

– írta korábban Instagram oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás