promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Delhusa Gjont már az intenzív osztályon ápolják
Borítókép:  Delhusa Gjon offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem érkeztek jó hírek a Delhusa Gjonról, akinek az állapotáról a testvére számolt be.

Folyamatosan záporoznak a hírek a celebek világából, akik elkapták a koronavírust. Ebbe a körbe került bele a 67 éves Delhusa Gjon is, aki idén augusztusban lett 67 éves, szóval a veszélyeztetettek között kell említeni. Azt persze nem lehetett tudni, hogy a zenésznek volt-e valami alapbetegsége, de azt igen, hogy kórházban ápolják.

Nehéz ilyenkor mit mondani, mert tényleg akadnak olyan emberek, akiknek meg sem kottyan a fertőzés. Bochkor Gábor tesztje is pozitív lett, de az állapota kielégítő, és otthonról fogja majd vezetni a Retro Rádió reggeli műsorát.

Delhusa Gjonról azonban sajnos nem érkeztek jó hírek. A testvére számolt be a zenész rajongói oldalán arról, hogy Gjon már az intenzív osztályon van.

„Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdőoxigén szintje 80%- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit”

- írta Claudette Delhusa aki hozzátette, hogy a zenész étvágya kezd visszajönni és tíz perceként új gyógyszerekkel, infúzióval igyekeznek elérni a javulást.

Remélhetőleg tényleg sikerül lassan valami eredményt elérni. Claudette arra kéri a rajongókat, hogy semmiképpen ne akarjanak bejutni Gjonihoz a kórházba, és telefonhívásokkal se terheljék a központot. Amint új információ van, ők majd közölni fogják.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás