promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus berágott Kendall Jennerre
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég még arról írtunk, hogy Miley Cyrus visszatér a rocker énjéhez, és új albumot készít. Az énekesnő akkor egy interjúban elárulta, hogy a koronavírus megnehezítette a munkáját, hiszen sokszor a fertőzésveszély miatt nem tudott a stúdióba menni. Miley tehát komolyan vette a járványt, nem úgy mint Kendall Jenner, aki minden tilalom ellenére hatalmas bulival ünnepelte meg születésnapját, amit az egykori Hannah Montana nem hagyott szó, vagyis inkább tettek nélkül. 

A divatmodell „zsúrjára” olyan sztárok voltak hivatalosak, mint Justin Bieber, vagy The Weekend, akik szintén fittyet hánytak a korlátozásokra. 

Miley szerint butaság a világjárvány idején nagy bulikat szervezni. Az énekesnő annyira mérges lett az érintett celebekre, hogy mindenkit ki is követett Instán.

– írta meg a Cosmopolitan

A rajongók rögtön észre is vették, hogy az énekesnő által követett személyek jelentősen csökkentek, sokan támogatták kedvencüket.

„Miley mindenkit kikövetett Instán, aki ott volt Kendall szülinapján! Hatalmas respect!”

– posztolta az egyik fan. 

Ezenkívül még rengeteg támogató-komment érkezett, többen az írták, hogy a sztároktól egy hatalmas képmutatás volt az, hogy részt vettek a partin, hiszen hónapokon keresztül ők hívták fel legjobban a figyelmet a karanténra és az azzal járó szabályok betartására. 

Neked mi a véleményed? Írd meg nekünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás