promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Huszonhárom év után először ment szabadságra Balázs Pali
Borítókép:  Balázs Pali
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kétszeres Fonogram-díjas énekes, Balázs Pali az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgozott, soha nem tartott pihenőnapot. Számtalanszor végigturnézta már az országot, amely során több mint egy millió kilométert tett meg, új dalokat hozott ki, a televíziós műsorának készítéséről nem is beszélve. A zenész azonban az elmúlt heteket, huszonhárom év után végre pihenéssel tölthette. 

Arról, hogy Pali a szabadság alatt mivel ütötte el az időt, a Promotions.hu-nak mesélt. 

„23 év után mentem el szabadságra, igaz, most egyben »vehettem ki« a koronavírus okozta helyzet miatt a pihenésre szánt heteket. Mi sem jártunk másképpen, mint a hazai zenekarok, hiszen rengeteg koncertünk maradt el, köztük olyan hétvégék, amikor három nap három különböző országban léphettünk volna fel. Mégis az elmúlt időszak nagyon különleges felfedezéseket tartogatott számomra. Életem legszabadabb időszaka volt ez, amelyben a reggeli madárcsicsergés hangja, a természet közelsége, a kirándulásaim során a szép tájak, mind-mind elvarázsoltak"

– mondta az énekes.

A sztár azt is elárulta, hogy sokszor csak céltalanul kocsikázott és új vidékeket fedezett fel, de olyan helyeken is megfordult, ahol korábban már koncertezett, azonban akkor nem volt ideje megcsodálni a város, vagy falu látványosságait. 

„Korábban a rohanó tempó miatt nem volt időm az apró csodákat felismerni. Amikor Nyugat-Magyarországról rohanva Erdélybe egy út széli parkolóban, a turnébuszban pár óra alvással járod végig ezeket a helyeket, fel sem tűnik, hogy milyen csodálatosak valójában”

– mesélte lelkesen Pali. 

Ha minden jól megy, akkor jövőre újra beindulnak a koncertek és ismét láthatjuk a színpadon a zenészt, azonban arra még pár hónapot várni kell. Addig érdemes meghallgatni Balázs Pali legújabb dalát és hangolódni a 2021-es koncertszezonra. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás