Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kanye West hologramként támasztotta fel Kim Kardashian elhunyt édesapját – videó

Kanye West hologramként támasztotta fel Kim Kardashian elhunyt édesapját – videó

Színes

Kanye West hologramként támasztotta fel Kim Kardashian elhunyt édesapját – videó

Színes

Baranyecz János 09:09

Úgy néz ki, hogy Kanye West nagy eséllyel indul az év férje versenyen, ugyanis olyan szívszorító ajándékot adott Kim Kardashian születésnapjára, hogy többször is zokogás lett a vége.

Október 21-én lett 40 éves Kim Kardashian, aki hatalmas bulit csapott, és úgy tűnik, hogy a mélypontok után végre szent a béke közte, és botrányhős férje, Kanye West között. A rapper eléggé tepert az utóbbi időben, hogy a furcsaságai után visszanyerje felesége bizalmát, és valószínűleg ennek is köszönhető, hogy minden idők egyik legmeghatóbb meglepetésével készült neki a jeles napra.

Kanye West készíttetett egy élethű hologramot Kim Kardashiannak, amin a 2003-ban meghalt édesapja, Robert Kardashian szerepel, és a túlvilágról üzeni, hogy nagyon büszke rá, hiszen egy fantasztikus anyuka, és kivételes ember, meg persze mind a négy gyermekére, illetve az unokáira is vigyáz fentről – ráadásul még azt is megjegyezte viccesen, hogy nagyon örül, amiért ennyire zseniális férjet talált magának Kanye személyében.

Mondani sem kell, hogy Kim sírva fogadta a csodálatos, kivételes ajándékot, aminél egyszerűen nem is kaphatott volna jobbat, hiszen nem elég, hogy a modern technológiának köszönhetően újra láthatta az O. J. Simpson védőügyvédjeként elhíresült, szeretett apját, de még lelki megnyugvást is kapott a szavai által. Ezzel tényleg kitett magáért Kanye West, és bizonyította odaadását, szerelmét, szóval nagy a boldogság.

Itt található a hologramról készült videó, amit azóta Kim, és az egész család is rengetegszer megnézett már:

Borítókép: Kim Kardashian és Kanye West / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria