promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West hologramként támasztotta fel Kim Kardashian elhunyt édesapját – videó
Borítókép:  Kim Kardashian és Kanye West / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy Kanye West nagy eséllyel indul az év férje versenyen, ugyanis olyan szívszorító ajándékot adott Kim Kardashian születésnapjára, hogy többször is zokogás lett a vége.

Október 21-én lett 40 éves Kim Kardashian, aki hatalmas bulit csapott, és úgy tűnik, hogy a mélypontok után végre szent a béke közte, és botrányhős férje, Kanye West között. A rapper eléggé tepert az utóbbi időben, hogy a furcsaságai után visszanyerje felesége bizalmát, és valószínűleg ennek is köszönhető, hogy minden idők egyik legmeghatóbb meglepetésével készült neki a jeles napra.

Kanye West készíttetett egy élethű hologramot Kim Kardashiannak, amin a 2003-ban meghalt édesapja, Robert Kardashian szerepel, és a túlvilágról üzeni, hogy nagyon büszke rá, hiszen egy fantasztikus anyuka, és kivételes ember, meg persze mind a négy gyermekére, illetve az unokáira is vigyáz fentről – ráadásul még azt is megjegyezte viccesen, hogy nagyon örül, amiért ennyire zseniális férjet talált magának Kanye személyében.

Mondani sem kell, hogy Kim sírva fogadta a csodálatos, kivételes ajándékot, aminél egyszerűen nem is kaphatott volna jobbat, hiszen nem elég, hogy a modern technológiának köszönhetően újra láthatta az O. J. Simpson védőügyvédjeként elhíresült, szeretett apját, de még lelki megnyugvást is kapott a szavai által. Ezzel tényleg kitett magáért Kanye West, és bizonyította odaadását, szerelmét, szóval nagy a boldogság.

Itt található a hologramról készült videó, amit azóta Kim, és az egész család is rengetegszer megnézett már:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás