Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tönkrement Kanye West és Kim Kardashian házassága?

Tönkrement Kanye West és Kim Kardashian házassága?

Színes

Tönkrement Kanye West és Kim Kardashian házassága?

Színes

Baranyecz János 21:01

Úgy látszik, hogy hatalmas gondokkal küzd a világ egyik legbefolyásosabb házaspárja, Kim Kardashian és Kanye West, hiszen állítólag már nem is laknak egy fedél alatt.

Eléggé meglepődött a világ, mikor a házi pornójáról elhíresült reality-sztár, Kim Kardashian 2012-ben összejött a valaha volt egyik legnagyképűbb rapperrel, Kanye Westtel. Két évvel később egybekeltek, így ők lettek Hollywood egyik leggazdagabb házaspárja. Azóta már közös gyerekeik is születtek, viszont most úgy néz ki, hogy nem minden olyan tökéletes, mint gondoltuk.

A Bors írja a The Sun cikke alapján, hogy eléggé megsínylette Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata a koronavírus-járvány miatti karantént. Az összezártság alatt egyre több gondjuk lett, és a modell még azt is elismerte, hogy napokig nem fürdött. A sztárpár egyik közeli ismerőse most elég aggasztó dolgot mondott, hiszen:

állítólag Kanye és Kim rengeteget veszekednek, és komoly problémáik vannak, de csak a legvégső esetben szeretnének elválni, ezért egyelőre azt találták ki, hogy külön költöznek egy időre.

A rapper jelenleg Wyomingban van, Kim pedig Los Angelesbe vonult, hogy egy kicsit át tudják gondolni a dolgokat. Még kérdéses, hogy mi lesz a házasságuk sorsa, de az biztos, hogy ha esetleg válásra kerülne a sor, akkor minden idők egyik legdrágább válóperéről lenne szó, hiszen Kanye West pár hete lett hivatalosan is milliárdos.

Borítókép: Kim Kardashian és Kanye West / Jean-Baptiste Lacroix / AFP