promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West golyóálló mellényben, zokogva árult el titkokat az életéről
Borítókép:  Angela Weiss / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper elmondta, hogy anno bizony úgy volt, hogy meg sem születik.

Úgy néz ki Kanye West mégis nagyon komolyan gondolja, hogy ő legyen az Egyesült Államok legújabb elnöke, és beindította a kampányát a dél-karolinai Charlestonban, ahol a beszéde után a közönséggel is beszélt kicsit. A 43 éves zenész a saját pártja, a Birthday Party jelöltjeként indul, de tőle még az is kitelik, hogy egy remekül felépített médiahack lesz ez az egész.

Mindenesetre az első megjelenést komolyan vette, még akkor is, ha egy Security feliratú mellényben állt az emberek elé. Téma volt az abortusz, ahol Kanye azt is elárulta, hogy ő bizony nem született volna meg, mert az apja túl elfoglalt volt. Tehát, ha az apján múlik, akkor Kanye dalok nélkül marad a világ. A rapper ezt könnyek közt mesélte el.

Aztán jött a totális őszinteség, mert Kanye bevallotta, hogy ő is beleesett ebbe a hibába.

„Végül azt mondtam, meg fogjuk tartani ezt a gyereket. Akadnak olyanok, akiknek még ötven évesen sincsen gyerekük. Ha Kim (Kim Kardashian) el is akar válni tőlem ezután a beszédem után, ki kell mondjam, ő hozta világra Northot (North West), még ha én nem is akartam. Megvédte a fiúnkat”

mesélte a rapper.

Akkor még sem Kanye, sem Kim nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy szülők legyenek, a rapper ráadásul még attól is félt, hogy lehet HIV-vírussal fertőzött, de ez nem volt igaz. Kanyeéknak nehezen indult a dolog, de azóta négy gyerekük van, North pedig már hét éves.

Kanye politikai kérdésben úgy látja, hogy az abortusznak mindenképpen legálisnak kell maradnia. Szerinte a rászoruló anyák kaphatnának pénzügyi segítséget – itt persze kicsit elszaladt vele a ló költségvetésben, mivel egymillió dollárt mondott.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás