promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljegyezte barátnőjét a High School Musical sztárja, Zac Efron
Borítókép:  Pinterest
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok női szív tört össze már attól a hírtől is, hogy hosszú idő után Zac Efronra ismét rátalált a szerelem. Attól pedig mégjobban össze fog, hogy állítólag a színész gyűrűt ajándékozott újdonsült barátnőjének. Vajon ez eljegyzési gyűrű volt? 

Nemrég töltötte be 33. életévét Zac Efron, amit hatalmas partival ünnepelt. A High School Musical sztárja viszont nem csak kapta az ajándékokat, hanem adott is egyet, méghozzá barátnőjének, Vanessa Valladares-nek. 

A meglepetés nem más volt, mint egy gyűrű, ami után sokan azt hitték, máris eljegyzésről van szó. Egy közeli barát szerint is erről lehet szó.

„A buli után adta oda Zac a gyűrűt. Nem mondtak róla sokat, de teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy nem hivatalos eljegyzési gyűrű. A kapcsolatuk nagyon komoly, már házasságról és babanevekről beszélnek folyamatosan!”

– mondta az ismerős. 

A rajongók azonnal fel is pörögtek, sokan gratulálnak a fiataloknak, de egyelőre a sztárok nem jelentették be hivatalosan a jegyváltást. 

Sokan meglepődtek, mikor a sztár először mutatkozott nyilvánosan kedvesével. Ugyanis a lány nem modell, nem is színész, hanem „csak” egy kedves arcú ausztrál pincérnő. 

Azt gondolnánk, hogy a filmvásznak macsói csak gyönyörű színésznőkkel hajlandóak összeszűrni a levet, hiszen ők értik meg leginkább, mivel jár a hírnév, de azért az ellenkezőjére is láttunk jó pár példát: Matt Damon, Vince Vaughn és Alec Baldwin is civil feleséget választott magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás